TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Zeleninový krém s kokosovým mlékem (BZL)
A) Italské semolinové těstoviny s letní zeleninou a vegan parmazánem
B) Mexické fazole s kukuřicí a tortilla chipsy (BZL)
ÚTERÝ Minestrone (BZL)
A) Lasagne s boloňskou omáčkou z červené čočky
B) Žampionové rizoto na víně s mandlemi (BZL)
STŘEDA Květákový krém (BZL)
A) Kung – Pao se sójovým masem a jasmínovou rýží (BZL)
B) Halušky se zelím a celerovým “špekem”
ČTVRTEK Toskánská cizrnová (BZL)
A) Plněné papriky zeleninovou směsí s rajskou omáčkou a pohankovým kopečkem (BZL)
B) Zeleninový jahelník s vegan sýrem (BZL)
PÁTEK Frankfurtská (BZL)
A) Nerybí prsty s vařenými brambory a hráškovým dipem (BZL)
B) Rýžové nudle s restovanou zeleninou a arašídy (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Twix tyčinky z mandlového krému (BZL)
Celozrnný hruškový frgál s vlašskými ořechy
BZL = bez lepku