TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Cuketový krém (BZL)
A) Řecké fazole v rajčatové omáčce s limetkovou rýží (BZL)
B) Baba ganoush s pečenými rajčaty a naším bezlepkovým chlebem (BZL)
ÚTERÝ Turecká z červené čočky (BZL)
A) Robi gyros s česnekovo – citronovým dipem a pitou
B) Zapečená musaka s veganským sýrem (BZL)
STŘEDA Zeleninová s quinoou (BZL)
A) Cizrnová omeleta plněná zeleninovou nádivkou (BZL)
B) Avokádové guacamole s tortilla chipsy (BZL)
ČTVRTEK Hráškový krém (BZL)
A) Smažený květák s ranými bramborami a sojanézou (BZL)
B) Bezlepkové špagety carbonara s vegan “parmazánem” (BZL)
PÁTEK Brokolicová (BZL)
A) Zeleninové celozrnné rizoto na víně sypané vegan sýrem (BZL)
B) Halušky s tofu – „bryndzovou“ omáčkou a cibulkou
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Malinové Bounty tyčinky (BZL)
Celozrnný datlovo-čokoládový frgál s lískovými oříšky
BZL = bez lepku