TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Hráškový krém (BZL)
A) Žampionové rizoto na víně s mandlemi (BZL)
B) Cizrna na paprice s bulgurem
ÚTERÝ Frankfurtská (BZL)
A) Smažený květák s vařenými brambory se sojanézou (BZL)
B) Nudle s restovanou zeleninou a seitanem
STŘEDA Zeleninová se slzovkou (BZL)
A) Enchiladas se zeleninou, fazolemi a vegan sýrem
B) Zeleninové jáhlové rizoto sypané konopnými semínky (BZL)
ČTVRTEK Česnečka (BZL) s krutonky
A) Nerybí prsty s vařenými brambory a hráškovým dipem (BZL)
B) Tofu se zeleninou v arašídovo-kokosové omáčce a jasmínovou rýží (BZL)
PÁTEK Kulajda (BZL)
A) Lasagne s boloňskou omáčkou s červenou čočkou
B) Melounový šopský salát s vegan balkánským sýrem a naším pětizrnným bezlepkovým chlebem (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Tiramisu dort s jahodami (BZL)
Hruškový celozrnný frgál s drobenkou
BZL = bez lepku