TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Pórková s brambory (BZL)
A) Bezlepkové špagety carbonara s vegan “parmazánem” (BZL)
B) Černá čočka beluga se zeleninou na kari s kokos. mlékem a kuskusem
ÚTERÝ Hlívová dršťková (BZL)
A) Řepové karbanátky se šťouchanými brambory a jarní cibulkou (BZL)
B) Zapečené plněné žampiony se „smetanovou“ omáčkou (BZL)
STŘEDA Zeleninová s misem (BZL)
A) Cizrnová omeleta plněná zeleninovou nádivkou (BZL)
B) Semolinové těstoviny s avokádovým pestem a sušenými rajčaty
ČTVRTEK Celerový krém s jablky (BZL)
A) Pečené rýžové závitky se zeleninou a arašídovým dipem (BZL)
B) Pohanková sekaná s tofu a kedlubnovým zelí (BZL)
PÁTEK Zeleninová s quinoou (BZL)
A) Smažené zeleninové řízečky s bramborovým salátem (BZL)
B) Halušky s tofu „bryndzovou“ omáčkou a cibulkou
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Snickers dort (BZL)
Banánový biskupský chlebíček v čokoládě s vlašskými ořechy
BZL = bez lepku