TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Bramboračka s medvědím česnekem (BZL)
A) Hráškové rizoto na víně s vegan parmazánem (BZL)
B) Hlíva na paprice s noky
ÚTERÝ Zeleninová s chřestem (BZL)
A) Zapečené francouzské brambory s tofu a zeleninou (BZL)
B) Rýžové nudle se zeleninou, arašídy a jarní cibulkou (BZL)
STŘEDA Špenátový krém s rýžovou smetanou (BZL)
A) Barevný zeleninový wok s tempehem a jasmínovou rýží (BZL)
B) Mexické fazole s kukuřicí a tortilla chipsy (BZL)
ČTVRTEK Květáková s vločkami (BZL)
A) Hummus z červené čočky a pečenými brambory (BZL)
B) Kuskus s brokolicí, mandlemi a tzatziki dipem
PÁTEK Zeleninový krém s kokosovým mlékem (BZL)
A) Zeleninové karbanátky s coleslaw salátem(BZL)
B) Marocká cizrna s restovanou mrkví a naším bezlepk. chlebem (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
celozrnný Pařížský dort s jahodami
ananasové Brownies s džemem a čokoládou (BZL)
BZL = bez lepku