TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Kulajda (BZL)
A) Kung – pao se seitanem a jasmínovou rýží
B) Chilli sin carne s fazolemi a polent. kopečkem se sušenými rajčaty (BZL)
ÚTERÝ Jarní s ředkvičkami a hráškem (BZL)
A) Květákový mozeček s tofu a pečenými brambory (BZL)
B) Zapečené Mac & cheese s kešu sýrovou omáčkou
STŘEDA Krémová cibulačka na víně (BZL) s krutonky
A) Boloňské semolinové špagety s robi + vegan sýr
B) Smažené žampiony s ranými bramborami + bylinková sojanéza (BZL)
ČTVRTEK Hrstková (BZL)
A) Celozrnné rizoto na víně s quinoou, řepou, ořechy a rukolou (BZL)
B) Zeleninový kotlík s červenou čočkou a pohankou (BZL)
PÁTEK Minestrone (BZL)
A) Špenátové lasagne s krémovým bešamelem a vegan sýrem
B) Bramborový guláš se sój. párečky a naším bezlepkovým chlebem (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Celozrnné muffiny s krémem
Bezlepkový Míša řez s čokoládovou ganache (BZL)
BZL = bez lepku