TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Kedlubnová (BZL)
A) Bezlepkové špagety Carbonara s vegan “parmazánem” (BZL)
B) Marocká cizrna s restovanou mrkví a celozrnnou rýží (BZL)
ÚTERÝ Zeleninová s chřestem (BZL)
A) Semolinové špagety Primavera (s jarní zeleninou a rýžovou smetanou)
B) Pohankové placičky s červeným zelím (BZL)
STŘEDA Mrkvový krém (BZL)
A) Ragú z černé čočky beluga s bylinkovým kuskusem
B) Kapustový kotlík s bramboráčky (BZL)
ČTVRTEK Česnečka (BZL) s krutonky
A) Enchiladas se zeleninou, fazolemi a vegan sýrem
B) Zeleninový jahelník se semínky (BZL)
PÁTEK Zeleninová se slzovkou (BZL)
A) Tofu se zeleninou v arašídové omáčce s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží (BZL)
B) Nerybí prsty s ranými „máslovými“ bramborami + hráškový dip (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Malinové Bounty tyčinky (BZL)
Celozrnný švestkový frgál s drobenkou
BZL = bez lepku