TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Bramboračka s medvědím česnekem (BZL)
A) Hráškové celozrnné rizoto na víně sypané vegan sýrem (BZL)
B) Cizrna na paprice s noky
ÚTERÝ Zeleninová s misem (BZL)
A) Zapečené francouzské brambory s tofu a zeleninou (BZL)
B) Čínské nudle s hlívou a zeleninou
STŘEDA Brokolicová (BZL)
A) Červená čočka se sušenými rajčaty a celozrnnou quinoa rýží (BZL)
B) Pečené zeleninové rýžové závitky se sweet chilli dipem (BZL)
ČTVRTEK Špenátový krém s rýžovou smetanou (BZL)
A) Kočičí tanec (pečené brambory s červeným zelím) + celerový “špek” (BZL)
B) Barevný zeleninový wok s tempehem a jarním kuskusem
PÁTEK Zeleninový krém s kokosovým mlékem (BZL)
A) Smažené mrkvové karbanátky se šťouch. brambory s pažitkou (BZL)
B) Koložvárské zelí se sójovým masem (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Palačinky s naším džemem, vegan šlehačkou a ovocným přelivem
Mrkvový dort s vlašskými ořechy a „tvarohovým“ krémem (BZL)
BZL = bez lepku