TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Mrkvový krém s kokosem (BZL)
A) Červené zelí s pečeným tempehem a polentovými knedlíky (BZL)
B) Pohanka s hlívou a rukolou (BZL)
ÚTERÝ Jarní s ředkvičkami a hráškem (BZL)
A) Květákový mozeček s tofu a pečenými bramborami (BZL)
B) Semolinové těstoviny s bazalkovým pestem, olivami, suš. rajčaty + vegan parmazán
STŘEDA Krémová cibulačka na víně (BZL) s krutonky
A) Kuskus s brokolicí, mandlemi a tzatziki dipem
B) Zapečené plněné žampiony s bylinkovou omáčkou (BZL)
ČTVRTEK Frankfurtská s párečky (BZL)
A) Kapustové placičky se šťouchanými brambory s cibulkou (BZL)
B) Fazolkový paprikáš s noky
PÁTEK Kulajda (BZL)
A) Ragú z černé čočky s jasmínovou rýží (BZL)
B) Palačinky plněné špenátem s kukuřicí a vegan sýrem
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Jablečné brownies s arašídovým máslem, malinami a arašídy (BZL)
Margot tyčinka v čokoládě, slazená datlemi (BZL)
BZL = bez lepku