TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Bramboračka s medvědím česnekem (BZL)
A) Bezlepkové špagety carbonara s vegan “parmazánem” (BZL)
B) Čočka na rozmarýnu s pečenými bramborovými mřížkami
ÚTERÝ Zeleninová se slzovkou (BZL)
A) Marocká cizrna s restovanou mrkví a naším bezlepk. chlebem (BZL)
B) Semolinové těstoviny Primavera (s jarní zeleninou a rýžovou smetanou)
STŘEDA Brokolicový krém (BZL)
A) Nerybí prsty s bramborovým salátem (BZL)
B) Enchiladas se zeleninou, fazolemi a vegan sýrem
ČTVRTEK Česnečka (BZL) s krutonky
A) Svíčková omáčka se seitanem a celozrnnými knedlíky
B) Hráškové rizoto s quinoou na víně + slunečnicová semínka (BZL)
PÁTEK Kedlubnová (BZL)
A) Tofu se zeleninou v arašídové omáčce s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží (BZL)
B) Zelné karbanátky s lněnými semínky s bramborovou kaší (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Tiramisu dort (BZL)
Celozrnný makový frgál s mandlemi
BZL = bez lepku