TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Mrkvový krém s kokosem (BZL)
A) Červené zelí s pečeným tempehem a polent. knedlíky s tymiánem (BZL)
B) Pohanka s hlívou a rukolou (BZL)
ÚTERÝ Jarní s ředkvičkami a hráškem (BZL)
A) Květákový mozeček s tofu a pečenými brambory (BZL)
B) Semolinové těstoviny s bazalk. pestem, olivami a suš. rajčaty + vegan „parmazán“
STŘEDA Krémová cibulačka na víně (BZL) s krutonky
A) Kuskus s brokolicí, mandlemi a tzatziki dipem
B) Zapečené plněné žampiony s bylinkovou omáčkou (BZL)
ČTVRTEK Frankfurtská s párečky (BZL)
A) Smažený veganský sýr s bramborovo – mrkvovou kaší (BZL)
B) Fazolkový paprikáš s noky
PÁTEK Kulajda (BZL)
A) Ragú z černé čočky s jasmínovou rýží (BZL)
B) Palačinky plněné špenátem s kukuřicí a vegan sýrem
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Čokoládovo – arašídové košíčky s vegan arašídovou šlehačkou (BZL)
Lískooříškový nugátový cheesecake bez cukru (BZL)
BZL = bez lepku