TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Bramboračka s medvědím česnekem (BZL)
A) Semolinové těstoviny primavera (s jarní zeleninou a rýžovou smet.)
B) Červená čočka se zeleninou a celozrnnou rýží (BZL)
ÚTERÝ Brokolicový krém (BZL)
A) Robi nudličky s restovanou zeleninou a jasmínovou rýží
B) Bezlepkové špagety carbonara s vegan „parmazánem“ (BZL)
STŘEDA Zeleninová polévka se slzovkou (BZL)
A) Smažené zeleninové placky s řepovým zelím (BZL)
B) Enchiladas se zeleninou, fazolemi a vegan sýrem
ČTVRTEK Minestrone (BZL)
A) Hráškové rizoto na víně se slunečnicovými semínky (BZL)
B) Kroupy se žampiony a celerovým “špekem”
PÁTEK Kedlubnová (BZL)
A) Kapustový kotlík s bramboráčky (BZL)
B) Cizrna se zeleninou na kari a kokosovém mléce s kuskusem
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Margot dort s kokosovým mlékem (BZL)
Paříž dort s čoko-ganache a vegan šlehačkou
BZL = bez lepku