TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Hrstková zeleninová (BZL)
A) Kung – pao se sójovými nudličkami a jasmínovou rýží (BZL)
B) Dýňový jahelník se semínky a vegan sýrem (BZL)
ÚTERÝ Hlívová dršťková polévka (BZL)
A) Smažené řepové karbanátky se šťouchanými brambory a dýní (BZL)
B) Chilli sin carne s fazolemi a polentou se sušenými rajčaty (BZL)
STŘEDA Špenátový krém s rýžovou smetanou (BZL)
A) Červené zelí s pečeným tempehem a našimi bramborovými knedlíky
B) Žampionová krémová omáčka na bylinkách s pohankou (BZL)
ČTVRTEK Zeleninová s nori vločkami (BZL)
A) Svíčková omáčka se seitanem a celozrnnými knedlíky
B) Zeleninové rizoto na víně sypané mandlemi (BZL)
PÁTEK Hráškový krém (BZL)
A) Celerové řízečky s bramborovým salátem (BZL)
B) Semolinové špagety s avokádovým pestem a vegan „parmazánem“
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Ferrero Rocher kuličky (BZL)
Malinový tapiokový pudink s kokosovým mlékem (BZL)
BZL = bez lepku