TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Zeleninová se žampiony (BZL)
A) Dýňové zelí s pečeným tempehem a polentovými knedlíky (BZL)
B) Pohanka s hlívou a rukolou (BZL)
ÚTERÝ Mrkvový krém se zázvorem (BZL)
A) Květákový mozeček s tofu a pečenými brambory (BZL)
B) Těstoviny s bazalk. pestem, sušenými rajčaty a vegan parmazánem
STŘEDA Zelná se sušenými švestkami (BZL)
A) Pikantní rýžové nudle s restovanou zeleninou a arašídy (BZL)
B) Fazolkový paprikáš s haluškami
ČTVRTEK Hrachová (BZL)
A) Smažená dýně hokkaido v hrašce s jáhlovou kaší a cibulkou (BZL)
B) Zeleninové kroupové rizoto s vegan sýrem
PÁTEK Zeleninová se slzovkou (BZL)
A) Kočičí tanec (pečené bramb. s červeným zelím) a celer. “špekem” (BZL)
B) Černá čočka se zeleninou na kari a kokosovém mléce s bulgurem
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Kinder mléčný řez
Punčové košíčky s naším marcipánem (BZL)
BZL = bez lepku