TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Bramboračka (BZL)
A) Halušky s tofu – bryndzovou omáčkou a smaženou cibulkou
B) Dýňový jahelník se semínky a červeným zelím (BZL)
ÚTERÝ Brokolicový krém (BZL)
A) Kung – pao s tempehem a jasmínovou rýží (BZL)
B) Kroupy se žampiony a celerovým “špekem”
STŘEDA Minestrone (BZL)
A) Smažené pohankové placky s řepovým zelím (BZL)
B) Enchiladas se zeleninou, fazolemi a vegan sýrem
ČTVRTEK Frankfurtská s párečky (BZL)
A) Hráškové rizoto se slunečnicovými semínky (BZL)
B) Špagety carbonara s vegan parmazánem
PÁTEK Celerový krém s jablky (BZL)
A) Kapustový kotlík s bramboráčky (BZL)
B) Cizrna se zeleninou na kari a kokosovém mléce s kuskusem
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Kešu – jahodový cheesecake – BEZ CUKRU (BZL)
Krémeš s našimi meruňkami
BZL = bez lepku