TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Hrstková zeleninová (BZL)
A) Černá čočka se zeleninou na kari a kokosovým mlékem s bulgurem
B) Pikantní rýžové nudle s restovanou zeleninou a arašídy (BZL)
ÚTERÝ Hlívová dršťková polévka (BZL)
A) Smažené řepové karbanátky se šťouchanými brambory a dýní (BZL)
B) Turecké máslové fazole s jasmínovou rýží a kyselým okurkem (BZL)
STŘEDA Špenátový krém s rýžovou smetanou (BZL)
A) Bramborové knedlíky plněné uzeným tofu s červeným zelím
B) Houbová krémová omáčka na bylinkách s pohankou (BZL)
ČTVRTEK Miso zeleninová (BZL)
A) Dýňová svíčková omáčka se seitanem a celozrnným knedlíkem
B) Zeleninové rizoto na víně sypané mandlemi (BZL)
PÁTEK Hráškový krém (BZL)
A) Sójové řízečky s bramborovým salátem (BZL)
B) Těstoviny s avokádovým pestem a vegan „parmazánem“
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Malinové Bounty tyčinky v čokoládě (BZL)
Ananasové brownies s arašídovým máslem a čokoládou (BZL)
BZL = bez lepku