TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Valašská kyselica s celerovým „špekem“ (BZL)
A) Smažené žampiony s bramborovou kaší a petrželkou (BZL)
B) Kuskus s brokolicí, mandlemi a tzatziki dipem
ÚTERÝ Mrkvový krém s pomerančem (BZL)
A) Zapečené francouzské brambory s tofu a zeleninou (BZL)
B) Hlíva na paprice s kroupami
STŘEDA Krémová cibulačka (BZL) s krutonky
A) Špagety s boloňskou omáčkou se sójovým masem a vegan sýrem
B) Zeleninový jahelník se semínky a červeným zelím (BZL)
ČTVRTEK Čočková s křenem (BZL)
A) Dýňový burger s kapustovým karbanátkem a pečenou zeleninou
B) Rizoto s quinoou, červenou řepou, ořechy a rukolovým salátem (BZL)
PÁTEK Fazolková na kyselo (BZL)
A) Pečené rýžové závitky se zeleninou a arašídovým dipem (BZL)
B) Noky s dýní a sušenými rajčaty
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Sacher celozrnný dort s naším meruňkovým džemem a růžovou šlehačkou
Valentýnské veganské tiramisu v pohárku (BZL)
BZL = bez lepku