TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Jemně pikantní luštěninový krém s kokosovým mlékem (BZL)
A) Kapustový kotlík se zeleninou s pečenými bramborovými mřížkami
B) Žampiony se zeleninou na rýžové smetaně s jasmínovou rýží (BZL)
ÚTERÝ Brokolicový krém (BZL)
A) Dýňové zelí s pečeným tempehem a polentovými knedlíky (BZL)
B) Marocká cizrna s mrkví a kuskusem
STŘEDA Zeleninová s nori vločkami (BZL)
A) Fazolové karbanátky s mrkvovo – bramborovou kaší
B) Bezlepkové palačinky se špenátem a kukuřicí + vegan sýr (BZL)
ČTVRTEK Kulajda (BZL)
A) Zeleninové lasagne v rajčatové omáčce
B) Pohankové rizoto s hlívou a rukolou (BZL)
PÁTEK Dýňový krém (BZL)
A) Květákový mozeček s tofu a pečenými brambory (BZL)
B) Špagety carbonara s vegan parmazánem
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Kremrole – samozřejmě VEGAN!
Čoko – višňový dort (BZL)
BZL = bez lepku