TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Červeno-čočkový krém (BZL)
A) Halušky se zelím a veganskou „slaninou“
B) Žampionové rizoto na víně se slunečnicovými semínky (BZL)
ÚTERÝ Frankfurtská s párečky (BZL)
A) Zeleninové bulgureto s cizrnou a tzatziki dipem
B) Smažená dýně hokaido v hrašce s jáhlovou kaší a cibulkou (BZL)
STŘEDA Zeleninová se slzovkou (BZL)
A) Koložvárské zelí se sójovým masem (BZL)
B) Těstoviny s naším bazalkovým pestem, suš. rajčaty, olivami a vegan „parmazánem“
ČTVRTEK Hrachová (BZL)
A) Smažené pohankové placky s řepovým zelím (BZL)
B) Enchiladas se zeleninou, kukuřicí a veganským sýrem
PÁTEK Zeleninová s mungem (BZL)
A) Pečené brambory se zeleninou a sweet chilli dipem (BZL)
B) Zelenina na kari a kokosovém mléce s kuskusem
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Bezlepkový nepečený ořechovo-datlový cheesecake s broskvemi (BZL)
Celozrnný ovesno-pšeničný hruškový štrůdl s kokosem a rumovými rozinkami
BZL = bez lepku