TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Hlívová dršťková (BZL)
A) Hráškové rizoto s vegan „parmazánem“ (BZL)
B) Červená čočka se zeleninou s bylinkovým kuskusem
ÚTERÝ Hrstková zeleninová (BZL)
A) Indická cizrna s mangoldem a kroupami
B) Kapustový kotlík s bramboráčky (BZL)
STŘEDA Zelná se sušenými švestkami (BZL)
A) Robi kung – pao s jasmínovou rýží
B) Pohanka na víně se žampiony a zeleninou (BZL)
ČTVRTEK Fazolová (BZL)
A) Burger s karbanátkem z červené řepy s mrkvovými hranolkami
B) Pikantní rýžové nudle s restovanou zeleninou a arašídy (BZL)
PÁTEK Špenátový krém s rýžovou smetanou (BZL)
A) Sójové řízečky s bramborovým salátem (BZL)
B) Zeleninový jahelník s cuketovým zelím (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Bezlepkový jahodový Indiánek v čokoládě (BZL)
Tofu „tvarohovo“ – meruňkový celozrnný frgál s rozinkami
BZL = bez lepku