TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ
Z červené čočky se zeleninou (BZL)
A) Dýňové rizoto s dýňovými semínky (BZL)
B) Vegan tofu „bryndzová“ omáčka s haluškami a cibulkou
ÚTERÝ
Zeleninová s misem (BZL)
A) Smažené žampiony s jáhlovou kaší (BZL)
B) Kuskus s brokolicí a mandlemi s tzatziki dipem
STŘEDA
Mrkvový krém s pomerančem (BZL)
A) Zapečené francouzské brambory s tofu a zeleninou (BZL)
B) Hlíva na paprice s kroupami
ČTVRTEK
Dýňová bramboračka (BZL)
A) Pečené rýžové závitky s cizrnou, zeleninou a chilli dipem (BZL)
B) Pohanková sekaná se semínky a řepovým zelím (BZL)
PÁTEK
Hráškový krém (BZL)
A) Kapustové karbanátky se šťouchanými brambory s petrželkou + česnekovo-citronový dip (BZL)
B) Chilli sin carne s fazolemi a polentou se sušenými rajčaty (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Bezlepkové ořechové tyčinky se slaným karamelem a čokoládou – bez cukru (BZL)
Kakaová roláda s vanilkovým krémem a banány
BZL = bez lepku