TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ
Zelná s mrkví (BZL)
A) Červenočočkový kotlík s bylinkovým kuskusem a sušenými rajčaty
B) Bramborový guláš s naším bezlepkovým chlebem (BZL)
ÚTERÝ
Hrachová (BZL)
A) Žampiony se zeleninou ve „smetanové“ omáčce s kroupami
B) Veganské bezlepkové špagety carbonara (BZL)
STŘEDA
Zeleninová s quinoou (BZL)
A) Pohankové rizoto na víně s dýní, sypané ořechy (BZL)
B) Špenátové lasagne s cizrnou
ČTVRTEK
Minestrone (BZL)
A) Robi výpečky na pivě s noky
B) Dýňové zelí s celerovým „špekem“ a polentovými knedlíky (BZL)
PÁTEK
Celerový krém s jablky (BZL)
A) Zeleninovo – luštěninové karbanátky s bramborovou kaší (BZL)
B) Fazolový kotlík se zeleninou na kari s jasmínovou rýží (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Bezlepkový kakaový pudink z kaki-churmy s veganskou šlehačkou (BZL)
Bezlepkové banánové brownies s arašídovým máslem a čokoládou (BZL)
BZL = bez lepku