TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ
Květákový krém s kurkumou a černou solí (BZL)
A) Dhál z červené čočky se zeleninou a barevnou rýží (BZL)
B) Noky s dýní a sušenými rajčaty
ÚTERÝ
Zeleninový krém (BZL)
A) Lasagne s fazolemi, kukuřicí a rajčatovou omáčkou
B) Pohankový kopeček s hlívou a kyselým zelím (BZL)
STŘEDA
Zeleninová se slzovkou (BZL)
A) Cizrnové válečky se šťouchanými brambory BZL)
B) Zelenina na kari a kokosovém mléce s hráškovým kuskusem
ČTVRTEK
Dýňový krém (BZL)
A) Zeleninový jáhelník s řepovým zelím (BZL)
B) Hrachová kaše s restovanou mrkví, sezamem a naším pečivem
PÁTEK
Pórková s vločkami (BZL)
A) Zeleninové kung – pao s tofu a jasmínovou rýží (BZL)
B) Kapustový kotlík s bramboráčky (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Bezlepkový dezert Tiramisu (BZL)
Celozrnné palačinky BEZ CUKRU s datlovo-kakaovou náplní
BZL = bez lepku