TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Hrstková zeleninová (BZL)
A) Zeleninovo – luštěninové karbanátky s brambory a sojanézou (BZL)
B) Bulgurové rizoto s peč. červenou řepou, vlašskými ořechy a rukolou
ÚTERÝ Dýňová bramboračka (BZL)
A) Rýžové nudle s dušeným čínským zelím a hlívou (BZL)
B) Indická cizrna s mangoldem se špaldovými kroupami
STŘEDA Petrželový krém s vegan parmazánem (BZL)
A) Zapečené francouzské brambory s tofu a zeleninou (BZL)
B) Mexické fazole s kukuřicí a celozrnným sukem
ČTVRTEK Zelná se sušenými švestkami (BZL)
A) Robi „nehusa“ s červeným zelím na víně a polentový knedlík
B) Houbový pohankový kuba s pečeným celerem (BZL)
PÁTEK Vánoce – máme zavřeno
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Vánoční celozrnný pomerančový Sacher dort s čokoládovou ganache
Bezlepkové cizrnové brownies s naším džemem a čokoládou
BZL = bez lepku
Obědy vydáváme od 11:00 do 14:00. Polévka 300 ml, hlavní chod 400 g.
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.