TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Kapustová s jáhlami (BZL)
A) Řepové zelí s polentovými knedlíky a pečeným tofu (BZL)
B) Pohanka na víně se žampiony a dýní a s vlašskými ořechy (BZL)
ÚTERÝ Zeleninová s misem (BZL)
A) Zeleninovo – cizrnový kotlík s pečenými brambor. mřížkami (BZL)
B) Dušená mrkev s hráškem a bylinkovým kuskusem se sušenými rajčaty
STŘEDA Mrkvový krém s pomerančem (BZL)
A) Pečené rýžové závitky s fazolemi, zeleninou a arašíd. dipem (BZL)
B) Halušky se zelím a cibulkou
ČTVRTEK Čočková se zeleninou (BZL)
A) Smažená dýně hokkaido v hrašce s jáhlovou kaší (BZL)
B) Špenátové lasagne s kukuřicí
PÁTEK Brokolicový krém (BZL)
A) Špagety se sójovou boloňskou omáčkou s veganským sýrem
B) Krémové cuketové rizoto sypané dýňovými semínky (BZL)
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Bezlepkové Snickers tyčinky (BZL)
Celozrnný Mechový dort s vanilkovým krémem a ovocem
BZL = bez lepku
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.