TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
PONDĚLÍ Bramboračka (BZL)
A) Špagety se „sýrovou“ omáčkou a dýňovými semínky
B) Hráškové rizoto s vegan parmazánem (BZL)
ÚTERÝ Květákový krém (BZL)
A) Noky s máslovou dýní a sušenými rajčaty
B) Zeleninové kung – pao s tofu a jasmínovou rýží (BZL)
STŘEDA Minestrone (BZL)
A) Čočkový guláš na pivu se zeleninou a špaldovými kroupy
B) Pohanková sekaná se semínky a kedlubnovým zelím (BZL)
ČTVRTEK Cibulačka na víně (BZL)
A) Fazole se zeleninou v arašídovo – kokosové omáčce s bulgurem
B) Zapečená zelenina pod polentou s olivami a kapary (BZL)
PÁTEK Hlívová dršťková (BZL)
A) Cizrnové kuličky s bramborovou kaší (BZL)
B) Seitanovo – zeleninový špíz s mrkvovým pyré
z nabídky DEZERTŮ na tento týden doporučujeme:
Bezlepkové Ferrero Rocher (BZL)
Banana Bread s arašídovým máslem a čokoládovou ganache
BZL = bez lepku
Obědy vydáváme od 11:00 do 14:00.
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.