Listopadové menu
Dezerty po celý týden:
Tartaletky „Spice pumkin“ se zkaramelizovanými ořechy (al.: 1, 8)
Bezlepkový mrkvový koláč s naším džemem a ořechy (al.: 8)
Pondělí
polévka – Kapustová s jáhlami (B)
hlavní A – Rýžové nudle se zeleninou, tofu a arašídy (B)
hlavní B – Hlíva na paprice se špaldovými kroupami
Úterý
polévka – Fazolová se zeleninou (B)
hlavní A – Smažený květák s jáhlovou kaší a cibulkou (B)
hlavní B – Kočičí tanec s celerovým špekem (B)
Středa
polévka – Mrkvový krém s kokosovým mlékem (B)
hlavní A – Špagety s veganskou „ sýrovou“ omáčkou, sypané konopnými semínky
hlavní B – Pečené rýžové závitky se zeleninou a sweet chilli dipem (B)
Čtvrtek
polévka – Zeleninová polévka (B)
hlavní A – Dýňové placičky s bramborovou kaší (B)
hlavní B – Červenočočkový kotlík se zeleninou a naším celozrnným pečivem
Pátek
polévka – Bramborový krém se zeleninou a petrželkou (B)
hlavní A – Zeleninové karí s kokosovým mlékem a quinoa rýží (B)
hlavní B – Polenta s houbami a cizrnou (B)
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin