Podzimní menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepkové brownies s arašídovým máslem a čokoládou (al.: 5)
Švestkový celozrnný frgál (al.: 1, 6)
Pondělí
polévka – Minestrone (B)
hlavní A – Špagety se zeleninou a tofu na veganské smetaně s dýňovými semínky
hlavní B – Chilli sin carne s fazolemi a rýží (B)
Úterý
polévka – Červenočočková se zeleninou (B)
hlavní A – Dýňový jahelník s vegan sýrem (B)
hlavní B – Segedínský guláš s robi nudličkami a špaldovými kroupami
Středa
polévka – Hrachová (B)
hlavní A – Zeleninové karbanátky s vařenými bramborami a sojanézou
hlavní B – Baba ganoush s bezlepkovým chlebem (B)
Čtvrtek
STÁTNÍ SVÁTEK – zavřeno
Pátek
ZAVŘENO
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.