Podzimní menu
Dezerty po celý týden:
Broskvový krémeš dezert (al.: 1)
Kinder mléčný řez s jahodami (al.: 1)
Pondělí
polévka – Hráškový krém (B)
hlavní A – Krémové žampionové rizoto na víně s dýňovými semínky (B)
hlavní B – Fazolky na rýžové smetaně s bylinkovým kuskusem
Úterý
polévka – Čočková podzimní polévka s křenem (B)
hlavní A – Pečené brambory se zeleninou a vegan parmazánem (B)
hlavní B – Halušky se zelím a pečenou cibulkou
Středa
polévka – Zeleninový boršč (B)
hlavní A – Dýňové karbanátky se šťouchanými brambory a petrželkou (B)
hlavní B – Cizrnový hummus s restovanými mrkvovými špalíčky a BZL chlebem (B)
Čtvrtek
polévka – Česneková bramboračka (B)
hlavní A – Zapečené těstoviny s květákem, tofu, kurkumou a černou solí
hlavní B – Zelenina v arašído – kokosové omáčce s pohankou (B)
Pátek
polévka – Zeleninový vývar s quinoou (B)
hlavní A – Špenátové lasagne s vegan sýrem
hlavní B – Mexické fazole s kukuřicí a rýží (B)
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.