Podzimní menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepková rumová Margot tyčinka z kešu oříšků – slazená datlemi (al.: 8)
Mrkvové řezy s mákem + náš meruňkový džem a citronová poleva (al.: 1)
Pondělí
polévka – Celerový krém s jablky (B)
hlavní A – Hráškové rizoto sypané dýňovými semínky (B)
hlavní B – Čočkový dhál se zeleninovým kuskusem
Úterý
polévka – Kozí brada (B)
hlavní A – Smažené žampiony s brambory a tzatziki dipem (B)
hlavní B – Zeleninový guláš s fazolemi a špaldovými kroupami
Středa
polévka – Špenátový krém s rýžovou smetanou (B)
hlavní A – Květákový mozeček s tofu a pečenými brambory (B)
hlavní B – Rýžové nudle s restovanou zeleninou, arašídy a pažitkou (B)
Čtvrtek
polévka – Dýňová bramboračka (B)
hlavní A – Špagety se sójovou boloňskou omáčkou a veganským sýrem
hlavní B – Pohanka s hlívou, zeleninou a rukolovým salátem (B)
Pátek
polévka – Brokolicový krém s opraženými kešu oříšky (B)
hlavní A – Zeleninové placičky s lněnými semínky a cuketovým zelím (B)
hlavní B – Cizrnovo – zeleninový kotlík s noky
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.