Podzimní menu
Dezerty po celý týden:
Tofu-„tvarohový“ meruňkový celozrnný frgál (al.: 1, 6)
Jablečné brownies s naším jahodovým džemem a čokoládou (bez lepku a alergenů)
Pondělí
polévka – Frankfurtská s vegan párečky (B)
hlavní A – Dýňové rizoto na víně s vegan parmazánem (B)
hlavní B – Černá čočka s mrkví, kurkumou a zeleninovým kuskusem
Úterý
polévka – Sluníčková (B)
hlavní A – Smažené tofu – pohankové krokety s dýňovým zelím (B)
hlavní B – Tatarák z červené řepy s rukolou a naším bezlepkovým chlebem (B)
Středa
polévka – Rajská s písmenky (B)
hlavní A – Zeleninová čína s tempehem a jasmínovou rýží (B)
hlavní B – Kočičí tanec s celerovým „špekem“ (B)
Čtvrtek
polévka – Mrkvový krém s dýňovými semínky (B)
hlavní A – Pečené rýžové závitky s fazolemi a sweet-chilli dipem (B)
hlavní B – Bulgur s restovanou zeleninou a arašídovým dipem
Pátek
polévka – Žampionová krémová (B)
hlavní A – Cuketové karbanátky s lněnými semínky a šťouchanými brambory (B)
hlavní B – Cizrna na paprice s halušky
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.