Podzimní menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepkové malinové Bounty tyčinky v čokoládě (bez alergenu)
Jablečný celozrnný perník s naším meruňkovým džemem a čokoládou, sypaný pistáciemi (al.: 1, 8)
Pondělí
MÁME ZAVŘENO – ale můžete nás navštívit na našem stánku na VEGAN STREET FOOD FESTIVALU v Brně na náměstí Svobody!
Úterý
Státní svátek – ZAVŘENO
Středa
polévka – Fazolová se zeleninou (B)
hlavní A – Noky s máslovou dýní a sušenými rajčaty
hlavní B – Žampionové rizoto na víně s mandlemi (B)
Čtvrtek
polévka – Kulajda (B)
hlavní A – Smažené luštěninové kuličky se šťouchanými brambory s pórkem (B)
hlavní B – Lasagne se zeleninou v rajčatové omáčce s vegan sýrem
Pátek
polévka – Miso-zeleninová polévka (B)
hlavní A – Pečené rýžové závitky se zeleninou a sweet chilli dipem (B)
hlavní B – Nudle z červené čočky s dýňovou omáčkou a vegan parmazánem (B)
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.