Menu na září
Dezerty po celý týden:
Bezlepkové Tiramisu v pohárku – bez alergenů
Švestkový táč s ořechovou drobenkou – al.: 1, 8
Pondělí
polévka – Květákový krém (B)
hlavní A – Halušky s vegan „bryndzovou“ omáčkou a celerovým „špekem“
hlavní B – Cuketové krémové rizoto, sypané konopnými semínky (B)
Úterý
polévka – Z černé čočky se zeleninou (B)
hlavní A – Zapečené francouzské brambory s hráškem a zeleninou (B)
hlavní B – Kuskus s brokolicí, mandlemi a tzatziki dipem
Středa
polévka – Zeleninová s quinoou (B)
hlavní A – Rýžové nudle s restovanou zeleninou, arašídy a jarní cibulkou (B)
hlavní B – Enchiladas se zeleninou, cizrnou, bulgurem a vegan sýrem
Čtvrtek
polévka – Hrachová (B)
hlavní A – Pohanková sekaná se slunečnicovými semínky a cuketovým zelím (B)
hlavní B – Hlíva na paprice s naším celozrnným sukem
Pátek
polévka – Zeleninový krém s kokosovým mlékem (B)
hlavní A – Řepové karbanátky s pažitkovými brambory (B)
hlavní B – Fazole s kukuřicí v rajčatové omáčce s jasmínovou rýží (B)
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.