Menu na září
Dezerty po celý týden:
Bezlepkový pařížský dort s ostružinami (bez alergenů)
Spice dýňový koláč s ořechy (al.: 1, 8)
Pondělí
polévka – Bramborová s hříbky (B)
hlavní A – Hráškové rizoto sypané dýňovými semínky (B)
hlavní B – Noky s pečenou špagetovou dýní a sušenými rajčaty
Úterý
polévka – Špenátový krém s rýžovou smetanou (B)
hlavní A – Zeleninové karí s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží (B)
hlavní B – Špaldové kroupy s dušeným červeným zelím a tempehem
Středa
polévka – Valašská kyselica s celerovým „špekem“ (B)
hlavní A – Luštěninové karbanátky se šťouchanými brambory s pórkem (B)
hlavní B – Dýňový jahelník sypaný vegan sýrem
Čtvrtek
polévka – Zeleninová polévka s mungem a nori vločkami (B)
hlavní A – Květákový mozeček s tofu a pečenými brambory (B)
hlavní B – Pohanka se žampiony, rukolou a vlašskými ořechy (B)
Pátek
polévka – Frankfurtská s párečky (B)
hlavní A – Zapečené veganské bezlepkové Mac and cheese (B)
hlavní B – Čočkový dhál se zeleninovým kuskusem
Pozn.: (B) = BEZ LEPKU
Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.