Srpnové menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepkový ostružinový kešu cheesecake (alergen: 8)
Krémeš s broskvemi (alergen: 1, 6, 11)
Pondělí
polévka – zeleninová s mugem a brambory (B)
hlavní A – cuketové rizoto s rajčaty na víně a bylinkách (B)
hlavní B – těstoviny s bazalkovým pestem a veganským parmazánem
Úterý
polévka – zeleninová písmenková (B)
hlavní A – smažená hlíva se šťouchanými brambory (B)
hlavní B – marocký cizrnový salát se zeleninou a pita chlebem
Středa
polévka – cibulová krémová (B)
hlavní A – čočkový hummus s pečenými brambory a zeleninou (B)
hlavní B – tatarák z červené řepy s rukolou a naším bezlepkovým pečivem (B)
Čtvrtek
polévka – zeleninová s kokosovým mlékem (B)
hlavní A – boloňské lasagne se sójovým masem
hlavní B – coleslaw salát se zeleninovo-semínkovými karbanátky (B)
Pátek
polévka – dýňový krém (B)
hlavní A – pohanková sekaná s hrachem a rajskou omáčkou (B)
hlavní B – zeleninový salát s rýžovými nudlemi, arašídy a bylinkami (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.