Srpnové menu
Dezerty po celý týden:
Celozrnný frgál (alergen: 1, 6, 8)
Bezlepkový rybízový táč s mandlovou drobenkou se skořicí (alergen: 8)
Pondělí
polévka – krémová cuketová s brambory (B)
hlavní A – jemný čočkový dhal se zeleninou a rýží (B)
hlavní B – rajčatový salát s olivami, olivovým olejem a naším pečivem
Úterý
polévka – zeleninová s nudlemi a bylinkami (B)
hlavní A – smažené cuketové placičky s pažitkovými brambory (B)
hlavní B – zeleninový těstovinový salát s cizrnou a rukolou
Středa
polévka – květákový krém s pórkem (B)
hlavní A – zapečený bulgur se žampiony a zeleninou
hlavní B – zeleninový salát s quinoou a opečeným tofu (B)
Čtvrtek
polévka – zeleninový krém (B) s řapíkatým celerem
hlavní A – špagety s dýňovou omáčkou a veganským parmazánem
hlavní B – smažené hrachové nugetky s velkým zeleninovým salátem (B)
Pátek
polévka – zelná se sušenými rajčaty a semínky (B)
hlavní A – burrito se zeleninou, fazolemi a salsou
hlavní B – salát rajče-paprika-okurka s olivo-citronovou zálivkou + naše pečivo (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.