Červencové menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepková citronová BABETA s mákem (bez alergenu)
Celozrnná PALAČINKA s džemem, čoko topingem a čerstvým ovocem (alergen: 1)
Pondělí
polévka – krémová zeleninová s kokosovým mlékem (B)
hlavní A – dýňové rizoto s tymiánem (B)
hlavní B – těstovinový salát s hráškem, zeleninou a tahini dipem
Úterý
polévka – zeleninová s nudlemi a čínskými houbami (B)
hlavní A – plněné pečené brambory s veganskou bryndzou a bylinkovým dipem (B)
hlavní B – zeleninový salát s čirokem a rukolou (B)
Středa
polévka – rajčatová (B)
hlavní A – rýžové nudle s restovanou zeleninou, jarní cibulkou a arašídy (B)
hlavní B – falafel s pita chlebem, salátem a citronovo-česnekovým dipem
Čtvrtek
polévka – krémová zeleninová s batáty (B)
hlavní A – halušky se zelím a celerovým špekem
hlavní B – mungo salát s pomerančem a naším bzl pečivem (B)
Pátek
polévka – zeleninová se slzovkou (B)
hlavní A – celerové řízečky v kukuřičné krustě se smetanovou bramborovou kaší (B)
hlavní B – zeleninový mexický salát s fazolemi, kukuřicí a nachos (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.