Červen/ Červenec menu
Dezerty po celý týden:
Raffaello řezy s naší bílou čokoládou a malinami (alergen: 1, 8)
Čoko-arašídový košíček s krémem (alergen: 5)
Pondělí
polévka – pórkový krém (B)
hlavní A – zeleninové kari s hráškem, kokosovým mlékem, arašídovým máslem a rýží (B)
hlavní B – italský salát panzanella
Úterý
polévka – indická cizrnová (B)
hlavní A – plněné zapečené papriky s hlívou a pohankou + rajská omáčka (B)
hlavní B – coleslaw salát se smaženou zeleninou v těstíčku
Středa
polévka – zeleninový krém s kukuřicí (B)
hlavní A – halušky s tofu „bryndzovou“ omáčkou a cibulkou
hlavní B – zeleninový salát s bezlepkovým chlebem + baba ganoush (B)
Čtvrtek
polévka – zeleninová s quinoou (B)
hlavní A – smažené čočkové karbanátky s brambory + hočico-agávový dip (B)
hlavní B – salát s pečenou zeleninou, bulgurem a bylinkovým dresinkem
Pátek
polévka – hrstková s klíčky (B)
hlavní A – enchiladas se zeleninou, cizrnou a veganským sýrem
hlavní B – pečená řepa s mandlovým sýrem a listovým salátem (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.