Červnové menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepkový špičkový likérový dort (bez alergenů)
Tofu “tvarohový” jahodový frgál s mandlemi (alergen: 1, 6, 8)
Pondělí
polévka – fazolová (B)
hlavní A – hlívové rizoto na víně (B)
hlavní B – rajčatové carpaccio s kapary a naším pečivem
Úterý
polévka – krémová bramborová s květákem (B)
hlavní A – zapečená zelenina pod polentou s olivami a sušenými rajčaty (B)
hlavní B – marocký cizrnový salát se zeleninou (B)
Středa
polévka – rajčatová (B)
hlavní A – sójové řízečky s bramborovým salátem (B)
hlavní B – pestrý zeleninový salát se slzovkou (B)
Čtvrtek
polévka – cibulačka (B)
hlavní A – špagety s boloňskou omáčkou s mletým robi
hlavní B – rukolový salát s pohankou, semínky a mrkví (B)
Pátek
polévka – frankfurtská polévka se sójovými párečky (B)
hlavní A – hrachová kaše s pečenou zeleninou a naším bezlepkovým chlebem (B)
hlavní B – smažené zelné placičky s velkým zeleninovým salátem
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.