Červnové menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepkový jahodový cheesecake s kešu ořechy (alergen: 6,8),
Celozrnný žitný perník s našimi povidly a čokoládou, bez cukru (alergen: 1)
Pondělí
polévka – žampionová (B)
hlavní A – halušky se smetanovou omáčkou se špenátem
hlavní B – hummus s velkým salátem a naším chlebem (B)
Úterý
polévka – zeleninová s mungem a kokosovým mlékem (B)
hlavní A – smažená brokolice s bramboro-mrkvovým pyré (B)
hlavní B – salát s pečenou zeleninou a quinoou (B)
Středa
polévka – cuketový krém s rýžovou smetanou (B)
hlavní A – burrito s fazolemi, zeleninou, koriandrem a rajčatovou omáčkou
hlavní B – salát s rýžovými nudlemi, zeleninou, jarní cibulkou a chilli dipem (na přání) (B)
Čtvrtek
polévka – jarní s klíčky (B)
hlavní A – krémové dýňové rizoto s dýňovými semínky (B)
hlavní B – smažené hrachové kuličky s rajčatovým salátem s chia semínky
Pátek
polévka – červenočočkový krém (B)
hlavní A – květákový mozeček s tofu a černou solí + pečené brambory (B)
hlavní B – těstovinový salát se zeleninou, rukolou a veganským sýrem
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.