Jarní okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Veganské celozrnné TARTALETKY se slaným karamelem a čokoládovou ganache (alergen: 1, 8)
Veganské bezlepkové BROWNIES ananasové, s arašídovým máslem a čokoládou (alergen: 5)
Pondělí
polévka – batátovo-zeleninový krém (B)
hlavní A – mexické fazole s nachos (B)
hlavní B – těstovinový salát se zeleninou a tzatziki dipem
Úterý
polévka – miso polévka (B)
hlavní A – smažené žampiony s brambory a hořčicovým dipem (B)
hlavní B – zeleninový salát s quinoou a pečenou cizrnou (B)
Středa
polévka – špenátový krém s rýžovou smetanou (B)
hlavní A – zapečená rýže se zeleninou, tofu, kari a kokosovým mlékem (B)
hlavní B – cuketové nudle s pestem, rukolou a naším pečivem
Čtvrtek
polévka – květákový krém (B)
hlavní A – halušky se zelím a celerovým „špekem“
hlavní B – zeleninový salát + smažené čočkové koule (B)
Pátek
polévka – jarní s nudlemi a medvědím česnekem (B)
hlavní A – lasagne se zeleninou a veganskou smetanou
hlavní B – rýžový bowl se zeleninou, hráškem a limetkovým dipem (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.