Jarní okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Veganský bezlepkový PAŘÍŽSKÝ DORT s jahodami (bez alergenů)
Veganský celozrnný REBARBOROVO – HRUŠKOVÝ koláč s ořechovou drobenkou (alergen: 1, 8)
Pondělí
polévka – zelná polévka (B)
hlavní A – rýžové nudle s restovanou zeleninou, tofu a arašídy (B)
hlavní B – fazolky na kokosové smetaně s noky
Úterý
polévka – hlívová dršťková (B)
hlavní A – freekeh s jarní zeleninou a veganským sýrem
hlavní B – pečené brambory se zeleninou a s majonézou z červené čočky (B)
Středa
polévka – mrkvová s kokosovou smetanou (B)
hlavní A – smažené hrachové nugetky se šťouchanými brambory (B)
hlavní B – široké nudle s pestem a zeleninou
Čtvrtek
polévka – cibulový krém (B)
hlavní A – segedínský guláš s robi masem a naším pečivem
hlavní B – zapečený lilek s cuketou a fazolemi pod polentou se sušenými rajčaty (B)
Pátek
polévka – zeleninová s drožďovým knedlíčkem (B)
hlavní A – smažené řepové placičky s velkým zeleninovým salátem (B)
hlavní B – rýžové závitky se zeleninou, cizrnou a dipem (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.