Jarní okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Veganské PUNČOVÉ ŘEZY s malinami 65,- (alergen: 1, 6)
Veganský bezlepkový TIRAMISU dort zdobený čerstvým ovocem 80,- (bez alergenů)
Pondělí
polévka – zeleninová frankfurtská (B)
hlavní A – pohanka s hlívou, batáty a ořechy (B)
hlavní B – marocká cizrna s restovanou mrkví a zeleninovým kuskusem
Úterý
polévka – fazolková s kokosovým mlékem (B)
hlavní A – smažené čočkové kuličky s coleslaw salátem a naším pečivem (B)
hlavní B – noky s divokým špenátem a sušenými rajčaty
Středa
polévka – krémová z máslové dýně (B)
hlavní A – kočičí tanec (pečené brambory s červeným zelím na špetce chilli) (B)
hlavní B – fazolové ragú se zeleninou a jasmínovou rýží (B)
Čtvrtek
polévka – zeleninová minestrone s rýžovými nudlemi (B)
hlavní A – smažený celerový „kapřík“ s bramborovo-mrkvovým pyré (B)
hlavní B – zapečené těstoviny s květákem, tofu, kurkumou a černou solí
Pátek
polévka – zeleninový krém (B)
hlavní A – hráškové rizoto na víně sypané veganským sýrem (B)
hlavní B – tataráček z červené řepy s naším žitným pečivem
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.