Jarní okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Veganský Kinder NEmléčný řez 55,- (alergen: 1)
Veganský bezlepkový kešu ostružinový cheesecake (slazený agáve sirupem a datlemi) 85,- (alergen: 8)
Pondělí
polévka – květákový krém (B)
hlavní A – noky se žampiony a zeleninou na rýžové smetaně
hlavní B – hráškové pyré s rukolovým salátem a naším pečivem (B)
Úterý
polévka – červenočočková krémová (B)
hlavní A – zeleninové kung-pao s robi nudličkami a rýží (B)
hlavní B – plněná zapečená cuketa s rajčatovou omáčkou
Středa
polévka – zeleninová s nudlemi, kukuřicí a špetkou chilli (B)
hlavní A – smažené cizrnové válečky s brambory a hořčicí (B)
hlavní B – těstovinový salát s jarní zeleninou, rajčaty a tzatziki dipem
Čtvrtek
polévka – kulajda s brambory a houbami (B)
hlavní A – veganské bezlepkové špagety „carbonara“ (B)
hlavní B – burrito se zeleninou, tofu, kuskusem a arašídovým dipem
Pátek
polévka – zeleninová s chřestem (B)
hlavní A – smažené zelné karbanátky s bramborovým salátem (B)
hlavní B – fazole ve sweet chilli omáčce s rýží (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.