Jarní okénkové menu
Veganské dezerty po celý týden:
Nalístkované jablečné RŮŽIČKY s pekanovými ořechy, bez přidaného cukru 45,- (alergen: 1, 8)
Bezlepkové BROWNIES řepové s arašídovým máslem a čokoládou 55,- (alergen: 5)
Pondělí
polévka – zeleninový krém s kokosovým mlékem (B)
hlavní A – rizoto s chřestem, červeným pepřem a opraženými semínky (B)
hlavní B – zapečené těstoviny s dýní a bryndzovou omáčkou
Úterý
polévka – zeleninová s quinoou (B)
hlavní A – smažené fazolové karbanátky se šťouchanými brambory (B)
hlavní B – čínské nudle s hlívou a zeleninou
Středa
polévka – hráškový krém (B)
hlavní A – halušky s veganskou „svíčkovou“ omáčkou s robi nudličkami
hlavní B – zapečená zelenina s chřestem na bylinkách pod polentou s olivami (B)
Čtvrtek
polévka – jarní s nudlemi a cibulkou (B)
hlavní A – smažené zelenino-pohankové placičky s dušeným zelím (B)
hlavní B – lasagne s boloňskou omáčkou s červenou čočkou
Pátek
polévka – brokolicový krém (B)|
hlavní A – pečené brambory s mrkví na sezamu + cizrnový hummus (B)
hlavní B – zeleninový eintopf s rýží a žitnou plackou
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.