Jarní okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Veganské ČOKO ŘEZY se „žloutkovým“ krémem 60,- (alergen: 1)
Veganské bezlepkové čoko – arašídové KOŠÍČKY s krémem 55,- (alergen: 5)
Pondělí
polévka – zeleninový krém (B) s kokosovým jogurtem s jarní cibulkou (B)
hlavní A – jasmínová rýže se zeleninou na kurkumě (B)
hlavní B – halušky s veganskou „bryndzou“ a restovaným celerem
Úterý
polévka – zeleninová se skleněnými nudlemi (B)
hlavní A – smažené hlívové placičky s jarním salátem a hořčicí
hlavní B – hrachová kaše s pečenou mrkví a pohankovým kopečkem (B)
Středa
polévka – červenočočkový krém (B)
hlavní A – bramborový guláš se zeleninou a bezlepkovým chlebem (B)
hlavní B – enchiladas se zeleninou, kuskusem, pikantním dipem a veganským sýrem
Čtvrtek
polévka – zeleninová s kokosovým mlékem a kokosovými lupínky (B)
hlavní A – smažené cizrnové válečky se sezamem a šťouchanými brambory (B)
hlavní B – těstoviny se zeleninou, kapary a červeným pepřem
Pátek
polévka – bramborová se žampiony (B)
hlavní A – zeleninový kotlík se špetkou chilli a barevnou rýží (B)
hlavní B – fazolový prejt zapečený s kroupami
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.