Jarní okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Veganský bezlepkový KRTKŮV DORT s banány 75,- (bez alergenů)
Veganský KRÉMEŠ s ovocem 60,- (alergen: 1, 6)
Pondělí
polévka – květákový krém (B)
hlavní A – chřestové rizoto na víně a tymiánu (B)
hlavní B – ragú z černé čočky s kuskusem s jarní zeleninou
Úterý
polévka – zelná se slunečnicovými semínky (B)
hlavní A – pečené brambory se špenátem a uzeným tofu (B)
hlavní B – těstoviny se zeleninou, sušenými rajčaty a olivami
Středa
polévka – celerový krém s jablky (B)
hlavní A – fazolové karbanátky s brambory a hořčicí (B)
hlavní B – hlíva na paprice se zeleninou a naším pečivem
Čtvrtek
polévka – jarní s brambory (B)
hlavní A – zeleninové kari s kokosovým mlékem a rýží (B)
hlavní B – plněné burrito se zeleninou, cizrnou a sweet chilli dipem
Pátek
polévka – hráškový krém (B)
hlavní A – smažené zelenino-pohankové kuličky se zeleninovým salátem (B)
hlavní B – zapečená zelenina pod polentou se sušenými rajčaty (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.