Jarní okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Vegan špaldovo-dýňový MECHOVÝ dort s čerstvým ovocem a pistáciemi 85,- (alergen: 1, 6, 8)
Vegan bezlepkový Borůvkový CHEESECAKE s kešu oříšky 75,- (alergen: 8)
Pondělí
polévka – bramborová s hříbky (B)
hlavní A – zeleninový guláš na pivě s fazolemi a haluškami
hlavní B – rýžové nudle se zeleninou, arašídy a jarní cibulkou (B)
Úterý
polévka – červenočočkový krém (B)
hlavní A – bulgur s pečenou červenou řepou, rukolou a kokosovým dipem
hlavní B – zapečené veganské „francouzské brambory“ (B)
Středa
polévka – jarní s rýží (B)
hlavní A – smažené cizrnové nugetky se šťouchanými brambory s cibulkou (B)
hlavní B – špagety se zeleninou, olivami a veganským sýrem
Čtvrtek
polévka – špenátová s kokosovým mlékem (B)
hlavní A – rizoto s hráškem a hráškovými výhonky (B)
hlavní B – cuketové nudle se sušenými račaty, bazalkou, semínky a naším pečivem (B)
Pátek
STÁTNÍ SVÁTEK – MÁME ZAVŘENO
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.