Březnové okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Vegan bezlepkový JARNÍ PERNÍK s jablky, naším džemem a čokoládou 60,- (bez alergenů)
Vegan bezlepková MARGOT tyčinka s kešu ořechy 55,- (alergen: 8)
Pondělí
polévka – krémová s bílou ředkví (B)
hlavní A – noky s veganskou „bryndzou“ a restovaným celerem
hlavní B – těstoviny se zeleninou, olivami a tzatziki dipem (B)
Úterý
polévka – jarní s nudlemi (B)
hlavní A – smažené čočkové válečky se šťouchanými brambory s pórkem (B)
hlavní B – hlívový kuba
Středa
polévka – rajčatový krém (B)
hlavní A – cizrnový hummus s pečenou zeleninou a naším pečivem (B)
hlavní B – rýžové závitky se zeleninou a arašídovým dipem (B)
Čtvrtek
polévka – hrášková krémová (B)
hlavní A – sójové řízečky s jarním bramborovým salátem (B)
hlavní B – špagety se zeleninou ve smetanové omáčce s veganským „parmezánem“
Pátek
polévka – bramboračka s medvědím česnekem (B)
hlavní A – zeleninové kari s fazolemi a jasmínovou rýží (B)
hlavní B – pečená nadívaná cuketa s naším kečupem
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.