Březnové okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Vegan bezlepkový INDIÁNEK 55,- (bez alergenů)
Vegan bezlepkové BROWNIES s arašídovým máslem, čokoládou a praženými arašídy 55,- (alergen: 5)
Pondělí
polévka – vločková s lahůdkovým droždím (B)
hlavní A – guláš se žampiony a zeleninou + halušky
hlavní B – rýžové nudle s restovanou zeleninou, cizrnou a klíčky (B)
Úterý
polévka – zeleninová s kari a kokosovým mlékem (B)
hlavní A – smažené tofu-zeleninové placičky se sladkokyselím zelím (B)
hlavní B – enchiladas se zeleninou, kuskusem, salsou a veganským sýrem
Středa
polévka – hráškový krém (B)
hlavní A – zapečené těstoviny s bylinkovou omáčkou a žampionovými kuličkami
hlavní B – rizoto s máslovou dýní na víně a sušených rajčatech (B)
Čtvrtek
polévka – zeleninová s písmenky (B)
hlavní A – smažené čočkové válečky s bramborovým salátem (B)
hlavní B – tataráček z červené řepy s naším pečivem
Pátek
polévka – pórkový krém (B)
hlavní A – zelené boby se zeleninou zapečené pod bramborovou kaší (B)
hlavní B – pikantní salát s kuskusem, zeleninou, olivami a semínky
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.